Hvalpe nyheder

12-04-2020

Mini er i et hjem hvor også hendes moster bor og Midi bor hos sin mors familie, og alle er faldet godt til. Alle labradorerne skal i øvrigt være jagthunde, så de kommer til at lave det de elsker mest.

12-04-2020

Magda bor nu på en gård med en masse andre dyr som hun skal lære at kende. Der er også en anden labrador, så hun er bestemt ikke alene i sit nye hjem. Hun har så travlt, at hun kan finde på at falde i søvn et sjvot sted. Se flere fotos nederst i Gallerietf, hvor der nu er 2 sider.

12-04-2020

Der er også en whippet i nærmeste familie som han kan lege med, så bliver livet vist ikke bedre for en lille hvalp. 

12-04-2020

Jeg vil da lige følge op på hvor alle hvalpene er kommet hen. Alle hvalpe er kommet til hjem hvor der er en anden hund, og alle har det godt og er ventet med glæde hos de nye ejere. Her er fotos fra deres nye hjem.

Aston the Whippet har fra første møde søgt sin nye ejers selskab og stirret ham i øjnene i lang tid. Her var tale om "bonding" fra første blik, og det er åbenbart fortsat derhjemme. Sikke et venskab der kan skabes med sådan en kontakt. Der er også en kæreste, som han får lov at sove på maven af, og en stor kat der vist nok bliver en ven en dag... 

28-03-2020

Fredag blev de tre labradorsøstre hentet af deres ejer, og kommer efter dyrlægebesøg på mandag, videre til deres nye ejere. Der blev meget stille i hundeindhegningen med kun lille Aston tilbage. Han nød til gengæld at jeg åbnende for indhegningen, og lod ham løbe og lege i hele den store kælder med en masse rum. Jeg sov i værelset ved siden af ham om natten, og han sov fint det meste af natten, med kun et enkelt besøg af mig og Dina midt om natten. Godt at han er en selvstændig personlighed, for det klarede han fint. 

Dina nød vist at have kun en hvalp tilbage, og dette foto siger vist det hele. Hun ved udmærket godt at der er en slutning på vej, og mor og søn holder fast i hinanden mens Dina kigger bedende på mig. Øv, øv, det er hårdt at sige farvel.

Aston blev afhentet i formiddags, og han kommer til et perfekt sted hos et engageret par, hvor der er en anden whippet i nærmeste familie. Han får det super godt, og vi glæder os til at møde ham igen en dag. Vi ønsker alt godt for de små nye hunde og deres familier, og tak til alle dem der har kigget med her på siden. Der er et par fotos mere i Galleriet.  PS: det er ikke umuligt at vi laver et kuld mere om et par år. Vi fik jo kun ét lille pus denne gang.