Hvalpe 2020 med plejehvalpe

12-04-2020

Mini er i et hjem hvor også hendes moster bor og Midi bor hos sin mors familie, og alle er faldet godt til. Alle labradorerne skal i øvrigt være jagthunde, så de kommer til at lave det de elsker mest.

12-04-2020

Magda bor nu på en gård med en masse andre dyr som hun skal lære at kende. Der er også en anden labrador, så hun er bestemt ikke alene i sit nye hjem. Hun har så travlt, at hun kan finde på at falde i søvn et sjvot sted. Se flere fotos nederst i Gallerietf, hvor der nu er 2 sider.

12-04-2020

Der er også en whippet i nærmeste familie som han kan lege med, så bliver livet vist ikke bedre for en lille hvalp. 

12-04-2020

Jeg vil da lige følge op på hvor alle hvalpene er kommet hen. Alle hvalpe er kommet til hjem hvor der er en anden hund, og alle har det godt og er ventet med glæde hos de nye ejere. Her er fotos fra deres nye hjem.

Aston the Whippet har fra første møde søgt sin nye ejers selskab og stirret ham i øjnene i lang tid. Her var tale om "bonding" fra første blik, og det er åbenbart fortsat derhjemme. Sikke et venskab der kan skabes med sådan en kontakt. Der er også en kæreste, som han får lov at sove på maven af, og en stor kat der vist nok bliver en ven en dag...