Hvalpe nyheder

25-02-2020

Nu er alle hvalpe klar til nye oplevelser. De kigger ud over kanten på hvalpekassen og følger os med øjne og ører. De er også begyndt at slås og lege, og de øver sig i at knurre og være farlige. De nuttede små bamser kan lyde virkelig fælt, og det griner vi lidt af.

Jeg har lagt en avis i kassen, dér hvor jeg har lagt mærke til at de tisser, og de søger alle hen mod avisen når de skal besørge nu, så renlighedstræningen er allerede begyndt med succes (selvom de ikke rammer rigtigt hver gang).

Vi har gjort hvalpegården klar, og vi flytter meget snart hvalpekassen derned med åbning i siden. Så får de et stort gulv at lege på, og egen udgang til udendørsareal, når de kan komme ud senere.

De bliver også en af de nærmest dage introduceret for mad. Først lidt A38 med en smule opblødt hvalpefoder, og dernæst mere foder i. Dina trænger vist også til aflastning efterhånden.

Jeg lægger flere fotos og en video op når de er flyttet til hvalpegården.

20-02-2020

Så fik alle hvalpe endelig øjne, og der er portrætter af dem alle til sidst i Galleriet. Mini er stadig den mindste og vil gerne have mad lidt oftere end de andre. Medina er den midterste og Magda er den største med et flot stort labradorhoved. De er begyndt at undersøge kassen mere aktivt, og er ved at have ben at gå på. Det ser sjovt ud når de forsøger at løbe afsted med halvt løftede ben. Det varer ikke længe før de flyttes til hvalpegården, hvor de har mulighed for at udforske noget mere. Her er lige et foto af kongen i kassen, der hviler på sin guldpude :-)

17-02-2020

Nu er der et heldigt par der har købt lille Aston, som han hedder nu. Han får det så fint, med en anden whippet i den nærmeste familie. 

Jeg fortsætter selvfølgelig med at fortælle om hvordan det går med alle hvalpene her på siden.

16-02-2020

I hvalpenes 3. uge er der stadig kun gang i at spise, at sove og at kravle lidt rundt i kassen. Dog kan Alex nu både se og høre, og er begyndt at gø med et højt bjæf efter sin mor. Han er virkelig underholdende og med stor personlighed. Han piler rundt i kassen på løftede ben nu, og vi må forhøje kassen med et ekstra bræt, så han ikke kravler ud allerede.

De brune labradorpiger er noget langtsommere i udvikling. Der mangler stadig nogle dage før de kan se og høre, og deres dag går med at spise og trille rundt. Der er dog lidt problemer med at den mindste hvalp er sulten noget oftere end de andre, og for ikke at den vækker de andre hele tiden, vil jeg tage den ud at die hos Dina for sig selv et par gange om dagen. Jeg har prøvet det en enkelt gang til morgen, og den nød virkelig at ligge helt roligt ved mors store mælkebar. Og alle fik en ordentlig lur bagefter.

Jeg viser portrætter af de tre labradorer såsnart de får øjne. Se i øvrigt i Galleriet for flere fotos løbende.

13-02-2020

Hurra, hurra. I dag fylder Alex 14 dage og i morgen de 3 labradortæver. Alex er den første til at åbne øjnene, og i går aftes så vi hans øjne for første gang. Hallo Alex, hvor er du skøn. Nu venter vi spændt på at se de søde piger i øjnene. Det er sjov at se den forskel der er på de to forskellige hunderacer. Alex er helt klart foran i udvikling, og han nærmest styrter rundt i kassen på halvt rejste ben. Helt klart en sprinter in spe :-) De små piger har haft en svær start med ny mor, og er lige et par dage bagefter endnu.