28-03-2020

Farveldage

Fredag blev de tre labradorsøstre hentet af deres ejer, og kommer efter dyrlægebesøg på mandag, videre til deres nye ejere. Der blev meget stille i hundeindhegningen med kun lille Aston tilbage. Han nød til gengæld at jeg åbnende for indhegningen, og lod ham løbe og lege i hele den store kælder med en masse rum. Jeg sov i værelset ved siden af ham om natten, og han sov fint det meste af natten, med kun et enkelt besøg af mig og Dina midt om natten. Godt at han er en selvstændig personlighed, for det klarede han fint. 

Dina nød vist at have kun en hvalp tilbage, og dette foto siger vist det hele. Hun ved udmærket godt at der er en slutning på vej, og mor og søn holder fast i hinanden mens Dina kigger bedende på mig. Øv, øv, det er hårdt at sige farvel.

Aston blev afhentet i formiddags, og han kommer til et perfekt sted hos et engageret par, hvor der er en anden whippet i nærmeste familie. Han får det super godt, og vi glæder os til at møde ham igen en dag. Vi ønsker alt godt for de små nye hunde og deres familier, og tak til alle dem der har kigget med her på siden. Der er et par fotos mere i Galleriet.  PS: det er ikke umuligt at vi laver et kuld mere om et par år. Vi fik jo kun ét lille pus denne gang.