Hvalpe 2020 med plejehvalpe

28-03-2020

Fredag blev de tre labradorsøstre hentet af deres ejer, og kommer efter dyrlægebesøg på mandag, videre til deres nye ejere. Der blev meget stille i hundeindhegningen med kun lille Aston tilbage. Han nød til gengæld at jeg åbnende for indhegningen, og lod ham løbe og lege i hele den store kælder med en masse rum. Jeg sov i værelset ved siden af ham om natten, og han sov fint det meste af natten, med kun et enkelt besøg af mig og Dina midt om natten. Godt at han er en selvstændig personlighed, for det klarede han fint. 

Dina nød vist at have kun en hvalp tilbage, og dette foto siger vist det hele. Hun ved udmærket godt at der er en slutning på vej, og mor og søn holder fast i hinanden mens Dina kigger bedende på mig. Øv, øv, det er hårdt at sige farvel.

Aston blev afhentet i formiddags, og han kommer til et perfekt sted hos et engageret par, hvor der er en anden whippet i nærmeste familie. Han får det super godt, og vi glæder os til at møde ham igen en dag. Vi ønsker alt godt for de små nye hunde og deres familier, og tak til alle dem der har kigget med her på siden. Der er et par fotos mere i Galleriet.  PS: det er ikke umuligt at vi laver et kuld mere om et par år. Vi fik jo kun ét lille pus denne gang.

26-03-2020

Nu er det sidste dag med kuldet sammen. I morgen bliver de 3 søstre hentet. Aston bliver hentet i overmorgen. Derfor er det ved at være slut her på siden, jeg lægger dog portrætter i Galleriet senere, som det sidste.

Sikke en oplevelse at have disse fantastiske små liv hos os, men lige nu trænger de alle til større udfordringer, og vores hvalpe indretninger er ikke længere nok til at beskæftige dem meget længere. Det skal op på et højere niveau, og det er lige præcis det de nye ejere glæder sig til lige nu. Hvalpene sover ikke så meget som før, og når de er vågne skal der virkelig være gang i den, og alle 4 hvalpe vil have opmærksomhed. Det er et stort arbejde, så det er godt at der venter nye familier til dem alle.

Jeg håber at vores arbejde og pasning af dette lidt umage kuld har skabt herlige, livsglade og kærlige familiemedlemmer til de kommende ejere. Vi har gjort alt hvad vi kunne, og til gengæld fået stor glæde og ubetinget kærlighed igen. 

Der er lidt flere fotos i Galleriet og et par nye videoer her nedenfor