Hvalpe nyheder

26-03-2020

Nu er det sidste dag med kuldet sammen. I morgen bliver de 3 søstre hentet. Aston bliver hentet i overmorgen. Derfor er det ved at være slut her på siden, jeg lægger dog portrætter i Galleriet senere, som det sidste.

Sikke en oplevelse at have disse fantastiske små liv hos os, men lige nu trænger de alle til større udfordringer, og vores hvalpe indretninger er ikke længere nok til at beskæftige dem meget længere. Det skal op på et højere niveau, og det er lige præcis det de nye ejere glæder sig til lige nu. Hvalpene sover ikke så meget som før, og når de er vågne skal der virkelig være gang i den, og alle 4 hvalpe vil have opmærksomhed. Det er et stort arbejde, så det er godt at der venter nye familier til dem alle.

Jeg håber at vores arbejde og pasning af dette lidt umage kuld har skabt herlige, livsglade og kærlige familiemedlemmer til de kommende ejere. Vi har gjort alt hvad vi kunne, og til gengæld fået stor glæde og ubetinget kærlighed igen. 

Der er lidt flere fotos i Galleriet og et par nye videoer her nedenfor

20-03-2020

Så kom tiden hvor vi kan mærke at det er 4 vilde dyr vi har i huset. Hvalpene slås meget af tiden, også med mor Dina, der viser dem de sejeste moves. Labradorerne har dog lidt svært ved at følge med i baglæns saldo og høje rejehop som whippets kan. Til gengæld forsøger de at løbe racerløb med Aston når de er udenfor, så de bliver vist Danmarks hurtigste labradorer, tænker jeg.

De er helt renlige når døren til haven står åben, og 95% på avisen indendørs, så det er til at have med at gøre. De tager dog mere og mere tid, da de kalder på underholdning og mad så snart de vågner. Jeg sørger selvfølgelig for oplevelser og udfordringer hver dag - curlingmor som jeg er :-) Mad får de 4 gange om dagen, og spiser nu tørkosten tør. Dog "forkæler" jeg dem med opblødt foder en gang om dagen, og det nyder de i fulde drag. Mor Dina giver også en tår mælk stadig, så hun er virkelig en god mor. Det virker som om vi har et samarbejde om hvalpene, for hun kigger en gang imellem på mig når de kalder, som om hun siger: tager du dem denne gang. Og jeg gør det samme til hende.

Nu begynder nedtællingen til at de skal hjem til deres nye ejere, de bliver hentet i næste weekend.