Lidt om os

Dina bliver bedste hvalp på udstilling i Roskilde Store Hestedag

 

Jeg hedder Githa og min mand hedder Ole. Vi bor i en villa med stor have i Kalundborg sammen med vores første mynde, vores søde kærlige, og meget sociale whippet Dina, og sidst er tilkommet Dinas datter Noomi, født i februar 2021.

Vi har tidligere haft Dansk Svensk Gårdhund, der fik 2 kuld hvalpe, og Dina har fået 2x1 hvalp, så vi har erfaring med hvad det vil sige at opdrætte hvalpe: uendelig rengøring, masser af socialisering og leg, mange udgifter og stor glæde og kærlighed retur :-) Glæden og oplevelserne opvejer selvfølgelig mange gange strabadserne, heldigvis. Vi opnåede alle gange gange at få sunde, glade og næsten renlige hvalpe til nye ejere.

Vi fik Dina fra Kennel Tiny Tunes v/Anne Ekenberg, der har et seriøst opdræt. Hendes avlshunde er nøje udvalgt, og hvalpe herfra bliver flot præmieret på udstillinger. Dinas helbror er dansk champion, og far Terry (Sea Leopard's Velvet Onyx) er også højt præmieret. Dina er bestemt en skønhed, og kunne helt sikkert komme langt på udstillinger, men det blev Lure Coursing der blev vores sport. Dina har licens til løb.