Lidt om os

Dina bliver bedste hvalp på udstilling i Roskilde Store Hestedag

 

Jeg hedder Githa og min mand hedder Ole. Vi bor i en villa med stor have i Kalundborg sammen med vores første mynde, vores søde kærlige, og meget sociale whippet Dina.

Vi har tidligere haft Dansk Svensk Gårdhund, der fik 2 kuld hvalpe, så vi har erfaring med hvad det vil sige at opdrætte et kuld hvalpe: hårdt arbejde, mange udgifter og stor glæde :-) Glæden og oplevelserne opvejer selvfølgelig mange gange strabadserne, heldigvis. Vi opnåede begge gange at vidergive sunde, glade og næsten renlige hvalpe til nye ejere, og det vil vi også gøre denne gang.

Jeg har ikke nogen kennel, vi er blot et privat par der gerne vil opleve at Dina får hvalpe, og jeg vil gøre alt "efter bogen", og lave godt stueopdræt.

Vi fik Dina fra Kennel Tiny Tunes v/Anne Ekenberg, der har et seriøst opdræt. Hendes avlshunde er nøje udvalgt, og hvalpe herfra bliver flot præmieret på udstillinger. Dinas helbror blev nr. 3 som årets Whippet i år i Danmark, og far Terry (Sea Leopard's Velvet Onyx) er nr. 6. Dina er bestemt en skønhed, og kunne helt sikkert komme langt på udstillinger, men det blev Lure Coursing der blev vores sport. Dina har licens til løb.