Lidt om os

Dina bliver bedste hvalp på udstilling i Roskilde Store Hestedag

 

Jeg hedder Githa og min mand hedder Ole. Vi bor i en villa med stor have i Kalundborg sammen med vores første mynde, vores søde kærlige, og meget sociale whippet Dina.

Vi har tidligere haft Dansk Svensk Gårdhund, der fik 2 kuld hvalpe, og Dina fik hvalpe sidste år, så vi har erfaring med hvad det vil sige at opdrætte hvalpekuld: uendelig rengøring, masser af socialisering og leg, mange udgifter og stor glæde og kærlighed retur :-) Glæden og oplevelserne opvejer selvfølgelig mange gange strabadserne, heldigvis. Vi opnåede alle 3 gange gange at vidergive sunde, glade og næsten renlige hvalpe til nye ejere, og det vil vi også gøre denne gang.

Jeg har tilmeldt mig opdrætteruddannelsen til marts 2021 (aflyses i denne omgang), så jeg får kennelnavn, men pt. er vi blot et privat par der gerne vil opleve at Dina får hvalpe, og jeg gør alt "efter bogen", og laver godt og kompetent stueopdræt.

Vi fik Dina fra Kennel Tiny Tunes v/Anne Ekenberg, der har et seriøst opdræt. Hendes avlshunde er nøje udvalgt, og hvalpe herfra bliver flot præmieret på udstillinger. Dinas helbror er dansk champion, og far Terry (Sea Leopard's Velvet Onyx) er også højt præmieret. Dina er bestemt en skønhed, og kunne helt sikkert komme langt på udstillinger, men det blev Lure Coursing der blev vores sport. Dina har licens til løb.