Historien om Noomi - scroll ned for at se begyndelsen

01-03-2021

Som ventet er der ved at komme fine øjne på Noomi. De små sprækker der åbnede sig i lørdags er ved at være smukke øjne i dag mandag, og hun kan vist se med dem. Når jeg kører rundt med en bamse foran hende følger hun efter. Eller det er måske bare lugtesansen hun bruger endnu. Hun snøfter og snuser meget rundt med næsen. Hun er også ved at løfte sig på benene og kommer hurtigt rundt i kassen. Vi måtte sætte en forhøjning på kassen, da hun er faldet ud en enkelt gang. Hun er heldigvis ikke blevet en svømmer hvalp, og er snat oppe på benene. En svømmer hvalp er en hvalp der kun maver sig afsted når den ellers skulle komme op og stå. Ses hos singleton hvalpe, da de ofte er overvægtige. 

Der er nye fotos i Gallieriet 2021

25-02-2021

Vores forsøg på at imitere søskende virker allerede. Vi er flittige til at skubbe hende rundt, især når hun dier. I begyndelsen blev hun stiv i kroppen af arrigskab og skreg vredt, nu finder hun sig i at blive skubbet væk fra dievorten og må kæmpe sig tilbage igen. Til gengæld nyder hun at vi lægger et helt læs bamser omkring hende når hun ligger alene i kassen.

Noomi har fået sig en ny bedste ven: en lækker blød kanin, som hun elsker at sove sammen med. Det er en gave fra Doglover.dk. Tusind tak for den.

24-02-2021

Nu er det tid til at give Noomi den modstand som de manglende 5-6 søskende ville give hende, så hun ikke får adfærdsproblemer senere. Normalt ville søskende slås om maden, holde varmen sammen, og skubbe og putte sammen. Heldigvis er vi på rette spor allerede med rød varmelampe til at holde varmen med, bamser og pude i kassen hun kan putte med og kravle over, og nu begynder vi at skubbe og mase hende med en bamse når hun spiser. Hun bliver edder sur når vi gør det, så det er da ikke for tidligt at give hende denne modstand, der gør at hun kan håndtere frustration også senere i livet. På fotoet er hun faldet i søvn ved Dina, klar til næste måltid lige foran snuden når hun vågner - hmm, lidt for meget luksus!

Jeg har læst på lektien omkring singleton hvalpe, og kan nu se at vi har været meget heldige med Dinas graviditet og især fødslen, hvor mange ting kunne gå galt når der kun er én meget stor hvalp. Godt gået, Dina ❤. Hun er en superb mor. Hun er heldigvis begyndt at tage fri fra hvalpekassen, og jeg går korte ture i nabolaget med hende igen, og hun sover det meste af natten i sin gamle seng ved siden af os, så hverdagen indfinder sig lige så stille.

20-02-2021

Jeg har helt glemt at fortælle at vi har besluttet at beholde Noomi selv. Hun kommer til at vokse op sammen med sin mor og os tobenede. Hun kommer til at blive udstillet nogle gange, så vi kan få hende bedømt, og hun kommer til at løbe Lure Coursing, ligesom sin mor. Vi glæder os til det hele og kan næsten ikke vente.

Der er nye fotos i Galleriet 2021. Der er et billede af fødekassen midt i stuen m.m.