Historien om Noomi - scroll ned for at se begyndelsen

21-04-2021

Der er sat pletskud af Noomi i Galleriet 2021 af leg i haven og af første gåtur med to hunde. Som man kan se har vi fået en tiger i haven :-) Dinas bold er dog endnu for stor at tumle med.

De nye fotos er nederst i Galleriet så der skal lige scrolles ned - og lidt op igen når foto er valgt. Bare til info.

20-04-2021

Der er desværre sket et uheld med lille Noomi, og hun har brækket den ene tå på højre forben. Der var én der kom til at træde på hende, da hun ville mase sig forbi i en dør. Vi har været hos dyrlægen og fået røntgen, og man kunne se at den var brækket med et rent brud, heldigvis. Hun får lov at hele selv, men vi skal holde hende i ro.

Hvis man forestiller sig, at der er kommet et livligt egern ind i ens stue, så er det nogenlunde aktivitetsniveauet for en 9 uger gammel whippet, og ro er en by i et fjert land... Det er næsten umuligt, men vi forsøger at stoppe vild leg og tumling hele tiden. Hun humper kun en anelse morgen og aften, og er ikke synligt forhindret i at løbe og lege, så vi krydser fingrer for at det går godt. Jeg er klar over at hun kompenserer for smerten i foden, og at hendes krop belastes andre steder, så vi gør det så godt vi kan. Når hun hviler får hun lidt blid massage af benet og kroppen. Hun skal have taget røntgen igen om et par uger. På fotoet poserer hun med den dårlige fod og et sigende blik. Stakkels Noomi.

Vi er begyndt til hvalpetræning, og det foregår heldigvis ret stille og roligt, så der kan hun være med til det meste. Hun er meget lydig og opmærksom, noget som mor Dina bestemt ikke var i den alder, så det tegner godt. Hun fangende lynhurtigt de første øvelser, og holdt sig i ro hele timen. Herligt.

Ole har taget nogle fantastiske fotos af leg i haven, så de kommer på siden om et par dage.

11-04-2021

Ole skulle lige øve sig med sit kamera og Noomi blev forsøgskanin, så her er et smukt portræt. Der er et par stykker mere i Galleriet 2021

09-04-2021

I dag var den store dag med tur til dyrlægen og blive vaccineret og chippet. Noomi tog det hele med fin ro, og lå på et tidspunkt og slappede af på bordet. Det hele var hurtigt overstået, og med kun et enkelt piv. Det var også første tur i bil, og heldigvis var det også en god oplevelse, da hun var placeret i det stofbur hun bruger som soveplads, og hun blev ikke engang køresyg :-) Vi kører elbil, så det er blødere bevægelser og uden lugt af benzin. Det hele tegner godt, og vi er klar til at erobre verden på den anden side af hoveddøren.

Verden på vores egen matrikel er allerede erobret. Noomi færdes hjemmevant på hele grunden, og nyder at race rundt og rode i græs og grene. Dina har lært hende at grave i jord, hvad hun selv ellers aldrig gør, så nu har vi fået havehjææælp.

Noomi er blevet en rigtig bølle, og leger vildere og vildere. Dina er på en højere klinge når hun opdrager og leger med Noomi, og det hele er meget vildt et par gange om dagen. Nætterne er der heldigvis nogenlunde styr på. Noomi vågner ikke mere midt om natten, men er klar til en ny dag ved 6-tiden. Hun bliver med det samme lukket udenfor på græs, hvor dagens første pølle lægges. Resten af renligheden er noget svingende, mest pga meget koldt og blæsende vejr, så hun på et tidspunkt var helt bange når hun skulle have frakke på og udenfor. Nu klarer hun både frakke, sele og halsbånd, og er med på, at hvis hun tisser hurtigt kommer hun ind igen.

Noomi er blevet en integreret del af familien, dog ikke om natten, hvor hun sover for sig selv indtil hun er stor nok til at ligge i sin egen seng hos os og Dina. Om aftenen råhygger vi alle i sofaen og ser TV. Nogengange ser hun hunde-tv med hvalpe der leger eller lign. Så kigger Noomi meget interesseret med.