07-03-2021

Renlighed og gang i den

Noomi har nu rundet 3 uger, og øjnene er så småt ved at virke. Men endnu mere imponerende er at hun er blevet helt renlig på et par dage. Hun spurter hen i det ene hjørne og tisser på underlag hver gang nu. Det er flot, men ændrer sig nok senere når hun skal have mad, og vi må begynde forfra i hundegården. Hun er begyndt at lege lidt med mor Dina, der bider blidt igen og ruller hende rundt. Vi leger også med hende, tager hende op og få kontakt, og lader barnebarn Clara kæle med hende. Alt sammen for at hun får så meget kontakt som hun kan få. Hun kan næsten løbe, men er usikker på benene endnu.

Vi har fået et ritual med at hun hygger med os andre i sofaen om aftenen når vi ser tv. Hun elsker at blive nusset af både Dina og os, og vi føler os som en rigtig (hunde)flok sammen.

Næste oplevelse i hendes liv bliver at vi indretter hundegård rundt om kassen, så hun får mere plads at lege på med eget toilet. Vi venter bare på at hun selv kan komme ind og ud af kassen i lav tilstand (lige nu er den forhøjet så hun ikke kan falde ud om natten).