20-04-2021

Brækket tå og hvalpetræning

Der er desværre sket et uheld med lille Noomi, og hun har brækket den ene tå på højre forben. Der var én der kom til at træde på hende, da hun ville mase sig forbi i en dør. Vi har været hos dyrlægen og fået røntgen, og man kunne se at den var brækket med et rent brud, heldigvis. Hun får lov at hele selv, men vi skal holde hende i ro.

Hvis man forestiller sig, at der er kommet et livligt egern ind i ens stue, så er det nogenlunde aktivitetsniveauet for en 9 uger gammel whippet, og ro er en by i et fjert land... Det er næsten umuligt, men vi forsøger at stoppe vild leg og tumling hele tiden. Hun humper kun en anelse morgen og aften, og er ikke synligt forhindret i at løbe og lege, så vi krydser fingrer for at det går godt. Jeg er klar over at hun kompenserer for smerten i foden, og at hendes krop belastes andre steder, så vi gør det så godt vi kan. Når hun hviler får hun lidt blid massage af benet og kroppen. Hun skal have taget røntgen igen om et par uger. På fotoet poserer hun med den dårlige fod og et sigende blik. Stakkels Noomi.

Vi er begyndt til hvalpetræning, og det foregår heldigvis ret stille og roligt, så der kan hun være med til det meste. Hun er meget lydig og opmærksom, noget som mor Dina bestemt ikke var i den alder, så det tegner godt. Hun fangende lynhurtigt de første øvelser, og holdt sig i ro hele timen. Herligt.

Ole har taget nogle fantastiske fotos af leg i haven, så de kommer på siden om et par dage.