16-05-2021

Træning, leg og gåture

Så kom jeg endelig til tasterne igen. Dagene er fyldt med aktiviteter, og det er tungen lige i munden for at nå det hele. Noomi er nu 3 måneder gammel, og i fuld gang med hvalpetræning, socialisering og på opdagelse allevegne. Vi har været i byen og opleve gågaden, desværre blev det regn og blæst, så ikke særlig god tur. Vi har været ved havet, og løbet på skrænter på Røsnæs, og sidst men ikke mindst er vi begyndt til hvalpetræning.

Noomi kommer ud både alene og sammen med Dina, så det er en fin blanding af at lære fra Dina og selv turde gøre tingene. Hun er utroligt modig, og har ikke hægtet sig på sin mor som vedhæng. Hun er meget mere lydig end jeg husker Dina var, og vi har et fint samarbejde til træning. Det er et rigtig godt hold vi er på, og vi lærer mange nye øvelser hver gang, som vi kan arbejde videre med. Jeg var meget spændt på hvordan Noomi ville opføre sig sammen med de andre hvalpe til fri leg, og efter et par minutter, hvor hun kiggede det hele an og så nervøs ud, kom hun ud af busken og legede med de andre. Nu, efter 5 gange træning, løber hun vildt rundt og muler de andre, og er ved at være den højeste af hvalpene. Hun har fået virkelig lange ben, og vokser hurtigt.

Vi kører også i bil når vi skal ud på tur, men desværre har Noomi været køresyg en del gange, så det er ikke hendes yndlingsting at køre. Vi har dog været på langtur til familiebesøg alligevel, og det gik fint, så det skal nok komme.

Vi er dog ikke kommet i gang med træning af Lure Coursing i Myndeklubben endnu, men håber at kunne komme med snart igen. Træningen er dog lidt i gang i haven, hvor vi øver at jage en "hare" i snor. God motion til både Dina og Noomi, udover de daglige gåture. Jeg går med dem flere gange om dagen, både enkeltvis og sammen. De har jo ikke samme behov, så jeg må dele dem op. Det er derfor det tager det meste af min dag at passe dem. De er helt ude af trit med hinanden med både motion, mad og træning, da de er så forskellige i alder. Dina kan blive godt træt af den altid legesyge og bidende unge, og jeg sørger for at hun får lov at trække sig tilbage eller blive "set" også. Opmærksomheden har tendens til at være på Noomi, da hun bare er så sød og nuttet.

Der er et par fotos mere i Galleriet