15-11-2021

Noomi 9 måneder

Noomi er nu teen-ager, og er pt i sin første løbetid. Hun holder sig fint ren, men virker ikke som om hun helt ved hvad det går ud på. Hun er selvfølgelig stadig en hvalp, og et lille fjollehoved. Det der med en kæreste er hun ikke nået til endnu.

De to hunhunde er blevet rigtig gode venner, og nyder at ligge tæt op ad hinanden og deler både kødben og bolde. Dina er blomstret op igen, efter at have lignet en udkørt alenemor i noget tid. Det har sikkert noget at gøre med vores fordeling af opmærksomhed, som bliver mere jævnt fordelt efterhånden som Noomi ikke kræver opsyn/aktiviteter hele tiden.

Vi har indrettet os til at have to hunde, og har taget indhegning i brug når vi ønsker fred til at spise, når barnebarnet skal lege med Barbie på gulvet (så bliver hun hegnet ind med elementer fra hvalpegården) osv. Det er meget lettere at folde lidt hvalpehegn ud end at kommandere rundt med hundene. De lægger sig begge stille ned i deres hundekurv når hegnet foldes ud tværs over stuen, og vi slipper for deres vandren rundt når vi spiser. En situation vi ikke har formået at løse på trods af træning hver gang vi skulle spise. Skønt med madro igen.

Og ja, Noomi har også prøvet Lure Coursing for første gang, og løb superhurtigt lige efter haren. Men det var jeg nu ikke i tvivl om hun ville gøre. Dina har jo oplært hende når de leger tag-fat og løber i fuld fart i zigzag efter hinanden når vi går tur hver dag.

Der er et par nye fotos i Galleri 2021