16-08-2022

Sensommer aktiviteter

Nu er sommerferien brugt, og siden skuet i Gørlev har vi nydt sommeren og holdt ferie. Dog slipper jeg aldrig at træne det basale med dem næsten hver dag. Dagene har været meget varme, så det meste af tiden går med dèt som kan ses af dette foto 😎 Vi er dog ude at gå de obligatoriske 5-8 km om dagen i naturen hver dag, og med et sted hvor jeg kan slippe dem til frit løb. Om sommeren begrænser dette sig til et indhegnet område ved havnen, hundeskoven og et par steder ved stranden hvor der ikke er badegæster. I vinterhalvåret har vi flere steder at vælge imellem, da vildtet og turister gemmer sig væk på den tid af året.

Lige nu ser vi frem til en lørdag med Lure Coursing med Noomi, hvor hun måske kan få sin licens til konkurrencer. Dina må desværre blive hjemme pga løbetid. Om et par uger skal Noomi til udstilling i Roskilde til Store Hestedag, og hvis hun får bedømmelsen "Excellent" kan jeg parre hende til næste sommer, og måske denne gang få et helt kuld hvalpe. Det har jeg stadig til gode.

Nå ja, de har for øvrigt begge været passet ude i byen for første gang med en overnatning. En privat familie tilbød pasning på nettet. De har selv 3 labradortæver og èn mere i pasning den dag Dina og Noomi skulle passes, så jeg var meget spændt på projektet. Vi havde selvfølgelig været der et par gange på besøg inden, hvor det ikke lige var den store kærlighed mellem dem, men det så ud til at de to flokke ignorerede hinanden. Heldigvis gik det godt, og Dina og Noomi havde indtaget bryggerset, hvor deres senge var, og kom kun frem når de skulle tisse og spise. Der blev passet godt på dem, og de var ude og gå lange ture, men nogle nye veninder fik de vist ikke denne gang.